Reserves Piscina d'Estiu

Selecciona el dia i el torn (matí de 10 a 14.45 h i tarda de 15 a 19.45 h). Recorda que pots fer una reserva de soci/a o comprar entrades màxim 48 hores abans de l'inici del torn i fins a l’inici del mateix, després podràs fer-ho al Centre d’Atenció al Soci/a.

La reserva per als socis/es és gratuïta. Preus entrades puntuals:

  • Fins a 12 anys: 2.95 €
  • A partir de 13 anys: 3.95 €

Podràs afegir fins a 5 persones a la teva reserva de soci/a o compra d'entrades, sempre del mateix tipus (si vols fer una reserva de soci/a i comprar una entrada ho hauràs de fer per separat). Per poder afegir-les hauran de tenir una fitxa al Club. En el cas que mai hagin vingut al Club hauran de crear una nova fitxa a la pàgina d’accés clicant a “Nou usuari” (si ja has accedit hauràs de tancar la sessió).

Si compres una entrada puntual o reserves amb un abonament de 20 entrades, rebràs un correu electrònic amb un codi QR per accedir. També el pots trobar a l'apartat "Les meves reserves" el mateix dia de la reserva. Si fas una reserva de soci/a podràs accedir amb normalitat amb el teu carnet.

Els menors de 2 anys no han de reservar ni comprar entrada. Els menors fins a 12 anys (inclosos) hauran de venir acompanyats d’un adult i el màxim de menors per cada adult és de 2, exceptuant les famílies nombroses.

Si el torn està en vermell, totes les entrades o reserves per aquell torn estan esgotades. Si el torn està en gris, encara no estàs dins de les 48 hores per poder reservar. Si el torn està en blanc, pots comprar la teva entrada o reservar per aquell torn.

Els descomptes per a pensionistes s’aplicaran automàticament al preu final. Perquè s’apliqui el descompte s’haurà d’haver acreditat prèviament al Centre d’Atenció al Soci/a.

Si tens un abonament de 20 entrades podràs utilitzar-lo per pagar l’entrada. En el moment d’accedir caldrà que ho facis amb el QR i no amb l’abonament, per tal que no se’t descompti un altre ús. Si tens reserves a altres espais abans del torn de la Piscina d’Estiu, caldrà que passi pel Centre d’Atenció al Soci/a per tal que no se’t descompti un altre ús.

Els socis/es podran anul·lar des de l’apartat "Les meves reserves", presencialment o per telèfon fins a 2 hores abans. Les entrades puntuals o les reserves amb abonaments de 20 entrades no es podran anul·lar, excepte en casos de pluja quan es tanqui l’espai o per causes de força major enviant un correu electrònic a cnr@cnrubi.cat amb el justificant corresponent, i aquesta anul·lació convertirà l’entrada en saldo del moneder per comprar entrades per un altre dia/torn.

Per a qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres a cnr@cnrubi.cat o al telèfon 93 606 40 97.

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Esport : Piscina Estiu Entrada Puntual